TOPAUTO HOOGEVEEN SERVICE EN OCCASIONS VOOR IEDEREEN

Kenteken op naam zetten bij Topauto Hoogeveen

Wanneer je een auto koopt of verkoopt dien je deze op de naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Ben je op zoek naar een kentekenloket in Hoogeveen? Dan ben je aan het juiste adres bij Topauto Hoogeveen. Je kan bij ons terecht om een kenteken op jouw of iemand anders zijn naam te zetten, een auto te schorsen of om een schorsing op te heffen. Ons kentekenloket is RDW erkend.

Kenteken overschrijven

Wij kunnen auto’s overschrijven, maar ook andere voertuigen zoals motoren en caravans. Ook bedrijven zijn welkom bij ons kentekenloket. Wanneer al je documenten in orde zijn ontvang je van ons het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingscode. De kentekencard en het tweede deel van de code worden naar jou opgestuurd. Je kan vervolgens zelf de delen van de tenaamstellingscode samenvoegen.

Heb je een auto van iemand gekocht en wil je deze op naam laten zetten? Dan is het belangrijk om de volgende documenten mee te nemen:

  • Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of paspoort;
  • Papieren kentekenbewijs (deel IB en deel II) of;
  • De kentekencard en tenaamstellingscode.

Auto schorsen

Ben je van plan om je auto voor een langere tijd niet te gebruiken? Dan kan je jouw kenteken schorsen. Wanneer jouw auto geschorst is hoef je geen motorrijtuigenbelasting meer te betalen, dit wordt automatisch stopgezet na de schorsing. Wij regelen graag alles voor jou omtrent de schorsing. Je dient de volgende documenten mee te nemen:

  • Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of paspoort;
  • Het tenaamstellingsbewijs en overschrijvingsbewijs of;
  • De kentekencard en tenaamstellingscode.

Contact

Wil je een kenteken op jouw of andermans naam laten zetten of een auto schorsen? Dan kan je uitstekend terecht bij Topauto Hoogeveen. Heb je vragen of wil je een afspraak met ons maken? Je kan bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 0528-785102, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

kentekens