TOPAUTO HOOGEVEEN SERVICE EN OCCASIONS VOOR IEDEREEN

Exportdocumenten laten regelen door Topauto Hoogeveen

Als RDW erkend autobedrijf kan Topauto Hoogeveen diverse exportdocumenten voor jou regelen. Onze exportservice in Hoogeveen biedt exportdocumenten aan voor derden. Wij zijn bevoegd om alle zaken waarvoor je bij de RDW moet zijn namens jou te regelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je iets mist. Hierdoor is Topauto Hoogeveen dé export service in Hoogeveen. Wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder.

Welke gegevens zijn benodigd?

Wil je gebruik maken van de export service van Topauto Hoogeveen? Hiervoor hebben wij een aantal officiële papieren van jou nodig. Het gaat om de volgende documenten:

  • Het meest recente en volledige kentekenbewijs. Indien je een kentekencard hebt, ontvangen we graag de kentekencard, de tenaamstellingscode en een papieren kentekenbewijs.
  • De bijbehorende kentekenplaat
  • Een geldig legitimatiebewijs

 

Wanneer we bovenstaande stukken van jou hebben ontvangen kunnen wij de export regelen. Hierbij ontvang je van ons een uitvoerbewijs en, indien gewenst, een uitvoerkentekenplaat. De auto gaat vervolgens rijdend op weg of wordt op een trailer vervoerd. Mocht de laatste situatie het geval zijn, dan krijg je een exportdocument van ons. Hiermee kan het voertuig in het buitenland worden aangemeld.

Een persoonlijke service

Bij Topauto Hoogeveen kan je te allen tijde rekenen op een uitstekende service. Aangezien klantvriendelijkheid een belangrijk onderdeel is van onze service, nemen we ruim de tijd voor jouw wensen en behoeften. We voorzien je graag van voldoende persoonlijke aandacht en indien gewenst deskundig advies.

Contact

Wil je gebruik maken van de exportservice van Topauto Hoogeveen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We voorzien je graag van de benodigde exportdocumenten. Je kan ons bereiken door te bellen of een Whatsappbericht te sturen naar 0528-785102, een mail te sturen of een bericht achter te laten in het contactformulier op deze website. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.

RDW Erkend

Onze experts bij Topauto Hoogeveen staan altijd voor u klaar

Zeer gemakkelijk

Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen het gehele traject voor u

Zéér voordelig

Voordelige prijzen en geen onverwachte kosten, wel zo eerlijk!