TOPAUTO HOOGEVEEN SERVICE EN OCCASIONS VOOR IEDEREEN

APK keuring bij Topauto Hoogeveen

Een APK keuring is wettelijk verplicht in Nederland. Deze keuring is het leven in geroepen om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Je hebt een geldige APK nodig om deel te kunnen nemen aan het verkeer. Is het weer tijd om jouw auto te laten keuren? Bij Topauto Hoogeveen kan je terecht voor een APK keuring in Hoogeveen.

Waar wordt de auto op gekeurd?

Wanneer je op zoek bent naar een autogarage in de buurt voor een APK keuring kan je uitstekend terecht bij Topauto Hoogeveen. Tijdens de keuring wordt jouw voertuig op een aantal punten gecontroleerd. Zo worden onder andere de volgende onderdelen gecheckt:

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Verlichting
  • Carrosserie
  • Stuurinrichting
  • Banden

 

Je kan je alvast voorbereiden op de keuring door je auto eens na te lopen op bovenstaande onderdelen. Zo kan je jouw banden controleren op scheuren en profieldiepte, de verlichting controleren, de handrem controleren en de vloeistoffen controleren. Wanneer je jouw auto naar ons toe brengt voor de keuring is het mogelijk om een gratis leenauto mee te krijgen. Wanneer jouw auto klaar is kan de leenauto ingeruild worden.

Garage

Kleine en grote beurt voor jouw auto

Is jouw auto aan onderhoud toe? Je kan ook bij ons terecht voor een grote en kleine beurt. Bij een kleine beurt kijken we essentiële punten zoals het peil van de vloeistoffen, de verlichting, de autobanden en de remmen na. Ook verversen we de olie en vervangen we het oliefilter. Bij een grote beurt kijken we de gehele auto na.

Maak een afspraak

Wil jij een APK keuring laten uitvoeren in Hoogeveen? Dan kan je uitstekend terecht bij Topauto Hoogeveen. Wij voeren APK keuringen uit op afspraak. Wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bereiken door te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar 0528-785102, een mail te sturen of een bericht achter te laten in het contactformulier op deze website. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.