TOPAUTO HOOGEVEEN SERVICE EN OCCASIONS VOOR IEDEREEN

Chiptunen van jouw auto door Topauto Hoogeveen

Het chiptunen van jouw auto heeft veel voordelen. Met auto chiptuning wordt het motormanagement anders afgesteld. Hiermee kan een efficiëntere verbranding in de motor behaald worden. Het vermogen van je motor kan stijgen met wel 30%. Tegelijkertijd gaat je brandstofverbruik omlaag met 10% tot 15%. Wil jij jouw auto laten chiptunen? Dan kan je uitstekend terecht bij Topauto Hoogeveen.

Auto laten chippen

Iedere injectiemotor is standaard uitgerust met een ECU (Electronic Control Unit). De ECU regelt onder andere de lucht/brandstof verhoudingen, het ontstekingstijdstip en de injectie. Bij turbomotoren wordt ook de laaddruk bepaald door de ECU. Al deze gegevens worden verzameld door één of meerdere chips. Wanneer we jouw auto gaan chippen, vervangen we de originele opgeslagen informatie in de chips door geoptimaliseerde gegevens om het vermogen en de koppel te verhogen. Chiptuning is mogelijk voor alle auto’s: ongeacht het merk en type.

Auto laten uitlezen

Wanneer een onderdeel van jouw auto niet meer naar behoren werkt geven de sensoren een foutcode door aan de boardcomputer. Doorgaans gaat hierdoor het motorstoringslampje branden. Heeft jouw auto last van een storing? Je kan bij ons terecht om jouw auto te laten uitlezen. Het kan gaan om een storing in het motormanagement, de ABS airco of bijvoorbeeld een storing in één van de lampjes. Wij achterhalen waar de storing vandaan komt en verhelpen deze. Wij zijn in staat om ieder soort auto uit te lezen, hierbij maakt het niet uit om welk merk en type het gaat.

Contact

Voor het chiptunen van jouw auto kan je uitstekend terecht bij Topauto Hoogeveen. Heb je vragen of wil je een afspraak met ons maken? Je kan bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 0528-785102, een mail sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan je graag zo snel mogelijk te woord.